Dahua HDW5442TP-ZE Dahua HDW5442TP-ZE

Merk: Dahua
Model: Dahua HDW5442TP-ZE 4MP Starlight Eyeball 2.7mm-12mm

Dahua HDW5442TP-ZE

479,00€

lees verder →

Op voorraad
Snelle bezorging naar
een adres of kantoor
Alle prijzen zijn
in excl. 21% BTW
Gegarandeerde kwaliteit
van het product

Gerelateerde producten


Dahua HDW5442TP-ZE

Dahua HDW5442TP-ZE is een 4 Megapixel met Wizmind. De Dahua Wizmind serie is een professionele lijn van intelligente camera’s. De lichtgevoelige hoog resolutie sensor, auto-iris objectief en de combinatie met beeldoptimalisatie functies als WDR en 3DNR zorgen voor uitstekend beeld in de meest uiteenlopende omstandigheden. Dahua Wizmind camera’s beschikken over Starlight en Smart IR technologie voor donker en laaglicht situaties. Door het toepassen van deze algoritmes is deze camera in staat om onderscheid te maken tussen personen en voertuigen. Alle overige objecten die niet overeenkomen met het algoritme, bijvoorbeeld dieren, schaduwen of bomen, worden uitgefilterd. Wizmind camera’s beschikken over functies als gezichtsdetectie, perimeter detectie en people count gebaseerd op AI deep-learning algoritmes. De AI technologie zorgt voor een accurate detectie en reduceert de hoeveelheid valse alarmen. Dahua Pro-AI camera’s beschikken over Starlight en Smart IR technologie. De camera’s worden geleverd in een stof en waterbestendig IP67 behuizing. De motorzoomlens in de Dahua HDW5442TP-ZE maakt het mogelijk voor u om de juiste openingshoek in te stellen.

Verzending PostNL
Verzending UPS Express

Als u de voorkeur geeft aan een andere levering dan de aangegeven opties, is de levering voor rekening van de klant tegen de prijzen van de betreffende koerier.
Betaling vindt plaats door betaling per kaart of door vooruitbetaling via overschrijving, tenzij anders overeengekomen.
De klant heeft het recht het product binnen 14 dagen te retourneren. Het retourneren van het product is voor rekening van de klant, behalve in gevallen waarin het verkeerde product wordt verzonden.
  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Produkten van hetzelfde merk

97,00€
327,00€
1.730,00€
Top