Dahua NVR5216-16PoE-I AI Dahua NVR5216-16PoE-I AI

Merk: Dahua
Model: Dahua NVR5216-16PoE-I AI Recorder, incl. 2TB Harddisk

Dahua NVR5216-16PoE-I AI

2.048,20€ (-5%)  2.156,00€ 

lees verder →

Op voorraad
Snelle bezorging naar
een adres of kantoor
Alle prijzen zijn
in excl. 21% BTW
Gegarandeerde kwaliteit
van het product


Dahua NVR5216-16PoE-I AI

Deze NVR5-I serie is een serie 4K NVR met een zeer krachtige chipset. Door het toepassen van deze chipset is deze serie recorders uitermate geschikt voor functies die extra rekenkracht vragen. Bijvoorbeeld IVS met persoon of voertuigherkenning en fish-eye dewarp. Daarnaast kan deze serie recorder ook worden toegepast voor gezichtsherkenning en ANPR toepassingen.

De NVR5-I serie onderscheid zich met perimeter detectie ondersteuning vanuit de recorder. Deze detectie kan toegepast worden op elk type Dahua camera. Perimeter detectie is een intelligente detectie vorm op basis van IVS. Door geavanceerde AI algoritmes is deze vorm van detectie in staat personen en voertuigen te onderscheiden van andere objecten. Hiermee is de detectie zeer accuraat en worden foutieve detecties uitgefilterd.

Met de ingebouwde PoE+ poorten specifiek voor Dahua camera’s bespaart u installatie tijd. De camera’s krijgen voeding vanuit de PoE poort en worden automatisch toegevoegd aan de NVR. Naast de standaard PoE zijn de eerste 8 poorten uitgerust met ePoE, met deze manier van voeden zijn lange afstanden geen probleem meer.

Verzending PostNL
Verzending UPS Express

Als u de voorkeur geeft aan een andere levering dan de aangegeven opties, is de levering voor rekening van de klant tegen de prijzen van de betreffende koerier.
Betaling vindt plaats door betaling per kaart of door vooruitbetaling via overschrijving, tenzij anders overeengekomen.
De klant heeft het recht het product binnen 14 dagen te retourneren. Het retourneren van het product is voor rekening van de klant, behalve in gevallen waarin het verkeerde product wordt verzonden.
  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Produkten van hetzelfde merk

97,00€
327,00€
1.730,00€
Top