HFW5241TP-ASE HFW5241TP-ASE

Merk: Dahua
Model: HFW5241TP-ASE-NI 2MP Full-color bullet 3.6mm

HFW5241TP-ASE

323,00€

lees verder →

Op voorraad
Snelle bezorging naar
een adres of kantoor
Alle prijzen zijn
in excl. 21% BTW
Gegarandeerde kwaliteit
van het product

Gerelateerde producten


HFW5241TP-ASE

Dahua HFW5241TP-ASE is een 2 Megapixel met Wizmind. De Wizmind serie is een professionele lijn van intelligente camera’s. Dahua Wizmind camera’s beschikken over Starlight en Smart IR technologie voor donker en laaglicht situaties. Door het toepassen van deze algoritmes is deze camera in staat om onderscheid te maken tussen personen en voertuigen. Alle overige objecten die niet overeenkomen met het algoritme, bijvoorbeeld dieren, schaduwen of bomen, worden uitgefilterd. Wizmind camera’s beschikken over functies als gezichtsdetectie, perimeter detectie en people count gebaseerd op AI deep-learning algoritmes. De AI technologie zorgt voor een accurate detectie en reduceert de hoeveelheid valse alarmen. DAhua Wizmind camera’s beschikken over Starlight en Smart IR technologie. De camera’s worden geleverd in een stof en waterbestendig IP67 behuizing.

De camera heeft een 3.6mm lens openingshoek. Full-color Camera's zijn ontwikkeld om 24/7 kleurenbeeld te geven. Deze camera's zijn uitgevoerd zonder bijverlichting.
Verzending PostNL
Verzending UPS Express

Als u de voorkeur geeft aan een andere levering dan de aangegeven opties, is de levering voor rekening van de klant tegen de prijzen van de betreffende koerier.
Betaling vindt plaats door betaling per kaart of door vooruitbetaling via overschrijving, tenzij anders overeengekomen.
De klant heeft het recht het product binnen 14 dagen te retourneren. Het retourneren van het product is voor rekening van de klant, behalve in gevallen waarin het verkeerde product wordt verzonden.
  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Produkten van hetzelfde merk

97,00€
327,00€
1.730,00€
Top