Dahua HFW7442H-Z Dahua HFW7442H-Z

Merk: Dahua
Model: Dahua HFW7442H-Z 4MP IR Bullet 2.7-12mm

Dahua HFW7442H-Z

940,00€

lees verder →

Op voorraad
Snelle bezorging naar
een adres of kantoor
Alle prijzen zijn
in excl. 21% BTW
Gegarandeerde kwaliteit
van het product

Gerelateerde producten


Dahua HFW7442H-Z

Dahua HFW7442H-Z  is een 4 Megapixel met Wizmind7. De Wizmind7 serie is een ultra lijn van intelligente camera’s. De camera’s beschikken over intelligente functionaliteiten ondersteund door geavanceerde Deep Learning algoritmes. Deze camera’s zijn in staat specifieke objecten te herkennen zoals bijvoorbeeld gezichten, personen, voertuigen en kentekens. Ultra AI camera’s onderscheiden zich onder andere door hun krachtige hardware. Deze verbetert het beeld en vermogen van de AI-functies. Daarnaast zijn de camera’s uitgerust met uiterst lichtgevoelige Starlight-technologie voor optimale prestaties in de meest uiteenlopende lichtsituaties. De camera’s beschikken over een stof en waterdichte IP67 behuizing en zijn vandaalbestendig volgens de IK10 norm De motorzoomlens in de Dahua HFW7442H-Z maakt het mogelijk voor u om de juiste openingshoek in te stellen.

Verzending PostNL
Verzending UPS Express

Als u de voorkeur geeft aan een andere levering dan de aangegeven opties, is de levering voor rekening van de klant tegen de prijzen van de betreffende koerier.
Betaling vindt plaats door betaling per kaart of door vooruitbetaling via overschrijving, tenzij anders overeengekomen.
De klant heeft het recht het product binnen 14 dagen te retourneren. Het retourneren van het product is voor rekening van de klant, behalve in gevallen waarin het verkeerde product wordt verzonden.
  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Produkten van hetzelfde merk

97,00€
327,00€
1.730,00€
Top